انجمن بحث و گفتگو درباره طراحی، راه اندازی، نگهداری و میزبانی حرفه ای وب سایت

    Email: info@syavashhzd.ir

انواع لایسنس های موردنیاز برای VPS هاستینگ

adminsyavash

مدیرکل انجمن
پرسنل مدیریت
عضو انجمن
12/6/23
70
35
Server-rafiki.png

در این تاپیک قصد دارم در رابطه با انواع لایسنس هایی که برای میزبانی سایت در سرور مجازی نیاز دارید صحبت کنم. به صورت کلی میزبانی سایت در هر سرور مجازی نیازمند نصب سرویس های خاصی است. مثل کنترل پنل مدیریت حساب های هاستینگ، وب سرور، آنتی ویروس و آنتی شلر، فایروال و...
اکثر این سرویس ها نسخه های رایگان و اوپن سورس هم دارند اما مسئله به همین سادگی ها نیست! زمانی که شما VPS هاستینگ را به عنوان راهکار میزبانی سایتتون انتخاب می کنید، قطعا نیاز به منابع زیادی خواهید داشت در غیر این صورت هاست اشتراکی گزینه ی مناسب شما بود. پس اگر با چالش میزبانی یک یا چندین سایت پربازدید طرف باشیم، هیچگاه سیستم های اوپن سورس به صرفه نخواهند بود. ضمن اینکه برای کاهش هزینه های سربار باید سیستم به گونه ای کانفیگ شود که در بهینه ترین حالت ممکن خود باشد تا از صرف هزینه برای آپگرید سرور از نظر منابع زیرساختی تا حد امکان پرهیز شود.

در این مرحله از کار استفاده از سیستم های حرفه ای یا به قولی اینترپرایز مطرح می شود. به طور مثال کنترل پنل محبوب whm.cpanel یا directadmin و وب سرور بسیار قدرتمند LiteSpeed سرویس های حرفه ای و لایسنس شده هستند که برای نصب و استفاده از آنها نیازمند خرید لایسنس هستید. در ادامه موارد پیشنهادی برای رسیدن به بهترین کانفیگ در VPS را بررسی خواهیم کرد.


cpanel-dedicated-1-1.png
کنترل پنل Cpanel:
اگر سرعت، امنیت، قابلیت اعتماد و انعطاف پذیری برای شما مطرح باشد، بدون شک سی پنل برترین انتخاب شماست. بدون کوچکترین شک سی پنل بهترین کنترل پنل میزبانی سایت است که تا کنون بین کاربران این حوزه بسیار محبوب شده است. البته هر سرویس خوبی قطعا هزینه ای هم داره که در اینجا باید اشاره کنیم به نسبت دیگر کنترل پنل ها کمی گرانتر خواهد بود.


lite1-1-1-1.png
وب سرور لایت اسپید LiteSpeed:
درنگاه اول اگر سایت کم بازدیدی دارید یا چندان بحث سرعت لود برای شما مطرح نیست می توانید به سراغ دنیای اوپن سورس مثل استفاده از Apache و Nginx به عنوان ReverseProxy بروید اما با توجه به اینکه اگر سرعت لود مطرح نبود قطعا سراغ VPS هاستینگ نیومده بودید، پس باز هم طبق تجربه بهترین و بهینه ترین وب سرور برای میزبانی سایت چه در سرور مجازی و چه در سرور های اختصاصی، LiteSpeed Elite است. این وب سرور با توجه به هسته قدرتمند، سیستم کش حرفه ای و البته اتصال بسیار حرفه ای آن به سیستم متداول وردپرس، بهترین انتخاب شماست. علاوه بر این اگر از لایت اسپید استفاده کنید، مجوز استفاده از خدمات Quic Cloud برای شما صادر می شود (هر سایتی که در سرور شما میزبانی شود مجاز است) و تمام تصاویر، فایل های قابل بهینه سازی سایت شما به رایگان توسط این سرویس بهینه می شوند و تفاوت بسیار چشم گیری در سرعت بارگذاری سایتتان مشاهده خواهید کرد.


imunify-1.png
راهکار امنیتی همه جانبه Imunify360:
این راهکار تقریبا هرآنچیزی که برای امنیت 360 درجه سرور نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهد. به صورت دوره ای اسکن های امنیتی انجام میدهد، فایل های مخرب را به صورت لایو شناسایی می کند و اگر در پلاگین ها و سایت های شما باگ امنیتی ای وجود داشته باشد سریعا به شما اطلاع می دهد تا آنها رو بروزرسانی کنید.


در ادامه به بررسی انتخاب بهترین نوع از لایسنس های سرور مجازی برای سایت شما و روش های نصب و راه اندازی این سرویس ها خواهیم پرداخت.
 
آخرین ویرایش:

adminsyavash

مدیرکل انجمن
پرسنل مدیریت
عضو انجمن
12/6/23
70
35
  • نویسنده موضوع
  • #2
انواع لایسنس های سرور مجازی VPS
به صورت کلی لایسنس های مربوط به حوزه میزبانی، عموما به دو شکل اختصاصی و اشتراکی ارائه می شوند. این دو لایسنس از نظر فنی و امکانات هیچ تفاوتی ندارند و در حقیقت تنها تفاوت آنها در نحوه تعیین اعتبار لایسنس هستش. به این صورت که لایسنس اختصاصی به صورت مستقیم از سرور شما به سرور سازنده متصل شده و تایید هویت می شود. اما لایسنس اشتراکی به سرور ارائه دهنده لایسنس متصل می شود. این سرور در حقیقت یک واسط است و مسئولیت تایید هویت را دارد و به صورت مستقیم به سرور ارائه دهنده اصلی متصل است.

در حقیقت مثل سرور آپدیت های آنتی ویروس که به صورت اشتراکی در ادارات و شرکت های بزرگ از طریق یک لایسنس اختصاصی آپدیت هارا دریافت می کنند و در اختیار تمام سیستم های زیرمجموعه قرار می دهند.

casual-life-3d-cloud-storage.png

از نظر هزینه و زمان صدور لایسنس، بسیار ارزانتر هستند و فعالسازی آنی انجام می شود. در مورد امنیت نیز هیچ تفاوتی با لایسنس های اختصاصی ندارند. درنهایت تصمیم با شماست که از کدام نوع استفاده کنید. (با توجه به محبوبیت لایسنس های اشتراکی نامحدود و بدون تحریم در ایران، این تاپیک بیشتر به این موضوع خواهد پرداخت)

نحوه نصب:
ارائه دهنده های لایسنس اشتراکی عموما دستورات موردنیاز برای دریافت و نصب نرم افزار + فعالسازی لایسنس آنرا در اختیارتون می گذارند. به گونه ای که شما با اجرای یک اسکریپت تمامی مراحل را به صورت اتوماتیک طی خواهید کرد و در نهایت با پیام لایسنس فعال شده روبرو می شوید.

پشتیبانی:
تنها نکته قابل توجه در خصوص لایسنس های اشتراکی، عدم ارائه پشتیبانی مستقیم از ارائه دهنده رسمی خدمات است. به این صورت که مثلا شما اگر لایسنس اشتراکی کنترل پنل دایرکت ادمین را تهیه کرده باشید، نمی توانید به صورت مستقیم در سایت دایرکت ادمین تیکت پشتیبانی ثبت کنید. در حقیقت باید مشکلات لایسنس را از شخص واسط که به صورت اشتراکی لایسنس را در اختیار شما قرار داده است پیگیری کنید و پشتیبانی توسط ایشان به شما ارائه می شود. (با توجه به اینکه ایران از سمت اکثر کشور های اروپایی و آمریکا تحریم است، این مسئله چندان اهمیتی ندارد و یک نکته مثبت هم حساب می شود چون نیازی به برقراری ارتباط بین المللی ندارید کافیه با ارائه دهنده داخل کشور ارتباط بگیرید و درخواست رفع مشکل بدید همین!

 
بالا